FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Nike Air Max Plus Worldwide

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Inwestycje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pw3nwd8t
Nowy Uczestnik
Nowy Uczestnik


Dołączył: 14 Sie 2020
Posty: 3

PostWysłany: Pią Sie 14, 2020 1:41 am    Temat postu: Nike Air Max Plus Worldwide Odpowiedz z cytatem




Nike Schoenen Blauw maakt zich klaar om een ​​geheel nieuwe Air Max Plus-line-up voor het nieuwe jaar uit te brengen, inclusief deze nieuwe colorway. Dit aanbod van de Nike Air Max Plus heeft een blauw bovenwerk gecombineerd met metallic zilveren plastic overlays en bijpassende leren spatborden. Roze contrasterende accenten op de Swoosh en rubberen buitenzool bovenop een witte tussenzool en Lime Green middenvoetschacht completeren het ontwerp.


Toevoegen aan Nike's lopende Nike Schoenen Dames Wit line-up is een aankomend exclusief paar voor de lagere school op tijd voor de koude dagen van de winter. Dit aanbod van de Nike Air Max Plus is gekleed in een pastelblauwe tint met een bovenwerk van mesh met bijpassende plastic overlays. Een lichtere blauwe tint wordt gebruikt op de spatborden, hieloverlays en neuskappen bovenop een witte rubberen zool. Het accentueren van de schoen zijn overal oranje stukjes.


Na een blik op het roze / rode aanbod voor Valentijnsdag, verschijnt de Nike Schoenen Running nu in een aankomende tweekleurige blauw-witte editie. Deze release heeft donkere en lichtblauwe tinten overal met een mesh bovenwerk van gepaarde plastic verloopoverlays, plastic neus en lederen spatborden. Witte veters, Swoosh-logo's en tussenzool bovenop een blauwe rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


De Swoosh zal deze gloednieuwe colorway van de Nike Air Max Plus Worldwide zeer binnenkort laten vallen. Deze keer heeft het klassieke Air Max-model een schoon en crips blauw en wit kleurenschema uitgevoerd, bestaande uit donkere en lichtblauwe tinten die voor het grootste deel van het bovenwerk van mesh zorgen, plastic verloopoverlays, plastic neus en lederen spatborden. Het wit op de veters, swoosh-logo's en tussenzool voegen wat diepte en contrast toe aan de schoen.


https://www.topsaleny.com/
_________________
Nike Scarpe Blu
Nike Air Force 1 Shadow Hydrogen Blue
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mieszkaniowy






Wysłany:     Temat postu: Ogłoszenia z portalu

Ładowanie ogłoszeń...
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Inwestycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Nieruchomości | Kredyt Mieszkaniowy