FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Adidas Torsion TRDC Tech Indigo/Glow Pink/Collegiate Green

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Inwestycje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
qf6qosqk
Uczestnik
Uczestnik


Dołączył: 17 Lis 2020
Posty: 11

PostWysłany: Pią Lis 20, 2020 12:15 am    Temat postu: Adidas Torsion TRDC Tech Indigo/Glow Pink/Collegiate Green Odpowiedz z cytatem




De bovenste helft heeft een meeslepende kakofonische constructie, met mesh, suède, leer en checkschoen.com synthetisch materiaal op de veelheid aan panelen en draaiende overlays. Toeboxes zijn voornamelijk wit en bruin, waarbij de middenvoet zwart en geel toevoegt aan de mix en hakken die alles samenbrengen. Kleine stoten blauw verschijnen op de verankerde Three Stripes-afbeelding, kraag en keel, waarvan de laatste is gemaakt van gestructureerd neopreen.


Gevlekte touwveters binden alles aan elkaar, Adidas Schoenen Grijs op de onderste helft vlezige bruine tussenzolen zijn gemaakt van adiPRENE-schuim en extra ondersteuning via een blauwe Torsion-schacht. Ten slotte zijn getande Traxion-buitenzolen gemaakt om gladde trottoirs of oneffen terrein met dezelfde geschiktheid vast te pakken.


Een van de belangrijkste verkoopargumenten van de Adidas Torsion TRDC Tech Indigo/Glow Pink/Collegiate Green is het bovenwerk van zwaar gelaagd mesh en synthetisch materiaal. Met zijn vele stukken, lagen en materialen dient dit als een geschikt canvas voor kleurexperimenten. Hier wordt dat volledig gebruikt: "Levendig roze" - meer paars in de werkelijke presentatie - wordt gebruikt op de meeste overlays en het kwartpaneel, en verschijnt ook richting de voorvoet. Hits van neongeel zijn ook verspreid over het bovendeel, met neongroen op de achterste helft. Touwveters, plastic hielstukken en stoffen Three Stripe-versieringen versterken de technische stijl.


Gekleed in wit, zacht pasteloranje en fel neongeel, Populaire Stijl vertegenwoordigt de trifecta van kleuren van de schoen de schelp van een sint-jakobsschelp, zijn zachte ingewanden en de citroenen waarmee hij vaak wordt geserveerd. Wit is de meest prominente van de drie kleuren, gehuld over het leer en mesh bovenwerk en geaccentueerd door klodders grijs suède op geselecteerde overlays. Oranje is gedegradeerd naar de buitenzool en hiel, terwijl citroengeel accenten de technische Three Stripe-graphic op de middenvoet sieren en ook rond de hielclip zijn verspreid.


https://www.checkschoen.com/
_________________
Asics Schuhe Rosa
Asics Novablast SPS Schwarz/Sheet Rock
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mieszkaniowy






Wysłany:     Temat postu: Ogłoszenia z portalu

Ładowanie ogłoszeń...
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Inwestycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Nieruchomości | Kredyt Mieszkaniowy