Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasja Nowy Uczestnik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
henrykp1 Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Sro Lis 21, 2018 11:44 am Temat postu: |
|
|
Pozycjonowanie strony najlepiej zlecic fachowcom, którzy w skuteczny sposób wywinduja pozycje twojej strony w wyszukiwarce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
RafalM Ekspert

|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2019 5:42 am Temat postu: |
|
|
Dokładnie pozycjonowanie strony jest bardzo trudne, to nie jest łatwa rzecz i łatwo możemy coś zepsuć. Najlepiej zlecić ta firmą które sie tym najmują, ja mogę polecić firmę Efectownia - która zajmuje się pozycjonowanie i korzystam z ich usług. Bardzo profesjonalne podejście i rzetelnie wykonana praca.
Ostatnio zmieniony przez RafalM dnia Pon Mar 22, 2021 1:08 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
oollyy1 Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2019 6:57 am Temat postu: |
|
|
henrykp1 napisał: | Pozycjonowanie strony najlepiej zlecic fachowcom, którzy w skuteczny sposób wywinduja pozycje twojej strony w wyszukiwarce. |
Zgadzam się z tym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilf723 Początkujący Uczestnik

|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2019 6:02 am Temat postu: |
|
|
Samemu nie ma co sie za to brać, można wiele rzeczy zepsuć. Warto oddać to firmie która rzetelnie podejdzie, do naszej strony, miałem ten sam przypadek.
Kumpel mi polecił firmę Efectownia - i jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Ostatnio zmieniony przez Kamilf723 dnia Pon Mar 22, 2021 4:28 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seszek Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2019 8:47 am Temat postu: |
|
|
Niestety to nie taka prosta sprawa. Lepiej zlecić to jakiejś firmie zewnętrznej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gutek Ekspert

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2019 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Można spróbować samodzielnie i zobaczyć jakie będą efekty. Na proste hasła myślę, że łatwo da się ogarnąć temat. Gorzej z frazami, które są bardzo popularne. Tutaj http://www.gniotek.com jest ciekawy blog, gdzie można się sporo dowiedzieć na ten temat. Taka wiedza przyda się również, gdy zlecamy pozycjonowanie agencji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Strelka Ekspert

|
Wysłany: Pon Cze 10, 2019 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Pozycjonowanie to chyba jedna z lepszych form reklamy w internecie. Sporo firm na to stawia i są z tego efekty. Nie możecie pozostać w tyle, pamiętajcie że konkurencja nie śpi Postawcie na sprawdzone firmy takie jak https://echomarketing.pl które zajmują się właśnie marketingiem internetowym, w tym pozycjonowaniem stron www, a także i kampaniami adwords, copywritingiem i innymi działaniami reklamowymi w sieci. Na pewno wasza firma na tym zyska. |
|
Powrót do góry |
|
 |
atlen Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Wto Cze 11, 2019 10:57 am Temat postu: |
|
|
według mnie warto jest pozycjonować strony  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry Ekspert

|
|
Powrót do góry |
|
 |
LinkGW Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Sob Sty 04, 2020 9:14 am Temat postu: |
|
|
Bez pozycjonowania stron www trudno wybić się w internecie. To dzięki dobrze zaprojektowanej i wypozycjonowanej stronie internetowej zwiększamy swoje szanse na sukces _________________ Projektowanie stron Gorzów |
|
Powrót do góry |
|
 |
eliane.miller Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Sob Sty 04, 2020 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Pozycjonowanie jest obecnie bardzo popularnym narzędziem promocji, daje zadowalające efekty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bungee Ekspert

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Ciekawych rzeczy o pozycjonowaniu możecie się dowiedzieć na tym blogu https://www.planeta-seo.pl/blog/bizzit, wato zajrzeć, jeśli interesuje was ta tematyka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paluch686 Ekspert

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Franko Ekspert

|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 2:30 pm Temat postu: |
|
|
W sieci jest sporo informacji na ten temat. Przeczytaj istotne argumenty: link, co zyskuje sklep, czy warto zainwestować w jego optymalizację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|