FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
nike air max 720 blauw

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Remonty, wyposażenie wnętrz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
s46z14w3
Nowy Uczestnik
Nowy Uczestnik


Dołączył: 17 Paź 2020
Posty: 3

PostWysłany: Sob Paź 17, 2020 2:01 am    Temat postu: nike air max 720 blauw Odpowiedz z cytatem


In navolging van het alom populaire Nike Air Max 270-silhouet, blijft Nike kortingcalm.com de Air Bubble uitbreiden met de geheel nieuwe Nike Air Max 720 die begin 2019 debuteert.De nieuwste innovatie van Nike is ontworpen door Dylan Raasch en Jesi Small van Nike Sportswear. De schoen ontleent zijn naam aan de 360 ​​graden zichtbare Air unit, een ontwerp dat een maximale verplaatsing van het hielvolume mogelijk maakt, zowel horizontaal als verticaal, en biedt een wieg voor de voet.

De Air Max 720 is ook klaar om een ​​geheel nieuw niveau van verwachting voor comfort te vestigen. Het ontwerp van de schoen is geïnspireerd op de natuur nike schoenen dames zwart met enkele kleurstellingen die natuurlijke fenomenen vertegenwoordigen, zoals het noorderlicht (in de kleurstelling "Aurora Borealis"), Melkweg en lava stromen. De link met het milieu wordt verder versterkt door Nike's toewijding om duurzame schoenen te maken - de luchtunit in de 720s omvat meer dan 75% van het gerecyclede productieafval en levert een stijl op die duurzamer is voor het milieu.

Nike Air Max 720 heeft de hoogste Air-unit in de geschiedenis. Terwijl de Air Max 270 32 mm hoog was, verhoogt de Air Max 720 de lat met een 38 mm Air-unit. Dit zou betekenen nike air max 720 blauw dat de Air Max 720 de hoogste veer heeft in vergelijking met andere Air Max-schoenen, waardoor je de beste veerkracht, comfort en demping krijgt dan elk ander paar.

Bovendien, terwijl de luchtunit voor de 270 beperkt was tot de hiel, strekt de luchtunit voor de 720 zich nu uit over de hele lengte van de schoen.Beide stijlen zijn ontworpen als lifestyle-schoenen voor vrijetijdskleding. Net 100% authentiek als de Air Max 270 is de airbag voor de Air Max 720 speciaal gevormd om te wandelen en voor dagelijks woon-werkverkeer; ontworpen voor stappen in plaats van passen. Nike was in staat om dit te bereiken door de beweging van pendelaars over de hele wereld te volgen met behulp van bewegingssensortechnologie, waardoor ze grote hoeveelheden gegevens kregen om een ​​schoen te ontwerpen die voldoet aan de behoeften van de dagelijkse forens.

https://www.kortingcalm.com/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mieszkaniowy






Wysłany:     Temat postu: Ogłoszenia z portalu

Ładowanie ogłoszeń...
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Remonty, wyposażenie wnętrz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Nieruchomości | Kredyt Mieszkaniowy