Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Polka1234 Ekspert

|
Wysłany: Nie Lis 28, 2021 4:30 pm Temat postu: suknia ślubna |
|
|
Cześć. Gdzie wybrałyście dla siebie suknie ślubną? Sama od niedawna czegoś wyjątkowego i powiem wam, że bardzo spodobała mi się oferta jaką posiada https://suknieboho.pl/suknie-slubne-kobylka/ , suknie są po prostu idealne i niedrogie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tymoteusz1 Ekspert

|
Wysłany: Wto Gru 21, 2021 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Też uważam, że jednak do uszycia sukni potrzeba dobrego salonu. Nie wyobrażam sobie kupić czegoś, w czym panna młoda nie będzie dobrze wyglądała. My trafiliśmy ostatnio na salon https://www.agnesfashiongroup.pl/suknie-slubne i uważamy, że te suknie ślubne wyglądają ciekawie. Kluczowe jednak zawsze będzie to, byście Wy znalazły dla siebie coś odpowiedniego. Warto już teraz się przyjrzeć temu tematowi, by później nie żałować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mfarrell Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Wto Gru 21, 2021 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Ja znalazłam idealną suknię w salonie sukien ślubnych. Uważam, że zawsze lepiej przymierzyć niż kupować w ciemno  |
|
Powrót do góry |
|
 |
domi.nika Ekspert

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Geratowan42 Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Czw Sty 13, 2022 6:40 pm Temat postu: |
|
|
A co o tym uważacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Ekspert

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2023 5:17 pm Temat postu: |
|
|
Ja to doskonale rozumiem, że nie każdy chce zaraz fortunę płacić na kreację. Dlatego podpowie wam, że teraz niezła wyprzedaż sukni ślubnych jest dostępna na stronce suknieboho.pl - możecie sobie sprawdzić... Myślę, że tam znajdziecie naprawdę coś wyjątkowego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|